Proje tanıtımı için Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve  Ondokuz Mayıs İlçesi Ballıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunulmuştur.

Projenin tanıtımı ve İŞKUR faaliyetleri hakkında bilgilendirme 01.11.2023 tarihinde 10.30’ta Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 14:00’da ise  Samsun Ondokuz Mayıs İlçesi Ballıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşmiştir. Eğitimde olan gençlere proje sürecinde mezun duruma gelip NEET olabilecekleri ifade edilmiştir. Ayrıca, öğrencilerden ve velilerden yakın çevrelerinde bulunan NEET’lere, öğretmenlerden ve okul yöneticilerinden mezunlarına ve diğer öğrencilere projenin duyurularak hedef gruplara ulaşılması için destek istenmiştir.

03.11.2023