AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) eş finansmanıyla yürütülecek Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO) kapsamında yürütülen projemizin Sektör Temsilcileri İle Buluşma Toplantısı 28.12.2023 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleşmiştir. Programa OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya, İŞKUR İl Müdürü Gökhan Dürümlü, KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Altunsoy, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray Topcu, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çetin Kurnaz, çok sayıda akademisyen ve sektörün önde gelen iş insanları katılmıştır.

29.12.2023