OMÜ Kariyer Merkezi İle İşbirliği

Projemiz kapsamında OMU Kariyer Merkezi işbirliği ile 29 Mayıs 2024 tarihinde Mühendislik Fakültesi binası Mavi Salonda EKSİM Holding İnsan Kaynakları ve Kayadüzü Rüzgar Enerji Santrali (RES) İşletme personeli ile firmadaki istihdam imkanları ve RES’lere ait teknik ve teknolojik konular ile ilgili bir etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında mühendislik fakültesi ve Yeşilyurt MYO öğrencileri sektördeki istihdam konularında kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiğini, CV’lerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgilendirilmişlerdir. Günümüzdeki rüzgar enerjisi teknolojileri ile gelişimi ve buna bağlı insan kaynaklarında olması gereken teorik ve pratik gereksinimler konularında öğrencilere sunum yapılmıştır.

30.05.2024