Personel İlanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu Avrupa Birliği (AB) destekli “This Youth Can Do A Good Job” projesi kapsamındaki kursiyerlerin staj sırasında denetiminin yapılması için denetim başı ücret karşılığında görevlendirilecek aşağıdaki özelliklere haiz Staj Denetmeni Personel(ler)i görevlendirmeleri gerçekleştirilecektir.

GENEL NİTELİKLER VE BECERİLER:

• Kamu haklarından yoksun bulunmamak.
  • Staj denetmeni alanında uzman akademik kariyere sahip ve/veya saha tecrübesi olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademik personeli olmak,
  • Üniversite akademik personelinden seçilecek Staj Denetmeni üniversitelerinden alınacak görevlendirilmelerine ait üniversite yönetim kurulu kararı, “Ücretli Çalışma Onay Yazıları” ve hibe faydalanıcısı ile “Bireysel Hizmet Alım Sözleşmesi” yapılarak görevlendirilecektir.
  • Denetim başı ücretleri brüt ücret olup tüm kesintiler (vergi vb.) brüt ücretinden yapılacaktır.

İŞ TANIMI

• Kursiyerlerin staj denetimlerini ve işletme yetkilileri ile kursiyerlerin değerlendirilmesini sağlayarak rapor hazırlayacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA SUNULMASI GEREKLİ BELGELER

• Türkçe, fotoğraflı bir özgeçmiş (Akademisyenler için YÖKSİS’ten alınacak özgeçmişler geçerlidir)

İlgilenen adayların gerekli belgeler ile başvuru işlemlerini neetpro@omu.edu.tr mail adresinden üzerinden 24.03.2024 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

19.03.2024