Koruma Sistemleri ve KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi için Eğitmen İlanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu Avrupa Birliği (AB) destekli “This Youth Can Do A Good Job” projesi kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Binasında verilecek dili Türkçe olan eğitimler için saatlik ders ücreti karşılığında çalışacak aşağıdaki özelliklere haiz Eğitmen Personel(ler)i görevlendirmeleri gerçekleştirilecektir. Bir eğitmen en fazla iki farklı ders için başvuruda bulunabilir.

Genel Nitelikler ve Beceriler:

Kamu haklarından yoksun bulunmamak
Eğitmenler alanında uzman akademik kariyere sahip kişiler veya saha tecrübesi olan mühendis/teknik personel olabilir.
Üniversite akademik personelinden seçilecek eğitmenlerin üniversitelerinden alınacak görevlendirilmelerine ait üniversite yönetim kurulu kararı, “Ücretli Çalışma Onay Yazıları” ve hibe faydalanıcısı ile “Bireysel Hizmet Alım Sözleşmesi” yapılarak görevlendirilecektir.
Ders saati ücretleri brüt ücret olup tüm kesintiler (döner sermaye, vergi vb.) ders ücretinden yapılacaktır.
Eğitmenin özel sektörde çalışan ve işyerinde/işyerlerinde iş sözleşmesiyle bağımlı olanlar proje için çalışması öngörülen süre ile hâlihazırdaki işleri için çalıştığı süreler toplamı, haftalık azami çalışma süresini (45 saati) aşamaz.
Projede yer alan “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ‘nin yürütülmesi için gerekli olan alanda uzmanlık veya eğitim tecrübesi olmalıdır.
Başvuru yapılan ders ile ilgili olarak sertifika sunulmalı veya ders içeriğine ait tecrübeler belgelendirilmelidir.

İş Tanımı

Aşağıda ayrıntıları verilen dersler ile ilgili olarak eğitmenlerin teorik, uygulama ve deney çalışmalarını kapsayan eğitim materyallerinin hazırlaması ve proje yönetimine sunması
Eğitim sonunda ilgili ders(ler)in değerlendirme ve raporlamasının yapılarak proje yönetimine sunulması

Başvuru Sırasında Sunulması Gerekli Belgeler

Türkçe, fotoğraflı bir özgeçmiş (Akademisyenler için YÖKSİS’ten alınacak özgeçmişler geçerlidir)
Akademi dışından başvuru yapacak eğitimci adayları için başvurulan derse ait sertifika veya tecrübeyi gösterir belge
İlgili derse ait mezun olunan okulun diploma ya da mezuniyet belgesi örneği
Başvurusunu yaptığı ilgili ders için uygun niteliğe sahip olduğunu gösterebilecek diğer destekleyici belgeler.

İlgilenen adayların gerekli belgeler ile başvuru işlemlerini Eğitmen Başvuru – Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasası Destek Programı ( NEET PRO ) (omu.edu.tr) linki üzerinden yapmaları gerekmektedir. Başvuru için son tarih 16.02.2024 Cuma günüdür.

EĞİTİM VERİLECEK DERSLER VE TOPLAM DERS SAATLERİ

Ders adı
Toplam Saat
GRUP 1Koruma Sistemleri 10