Yeni Kursiyer Başvurusu Devam Etmektedir.

Projemiz kapsamında yapılacak eğitim faaliyetleri için asil ve yedek kursiyer eksiklerinden dolayı, başvurular devam etmektedir. Aşağıda bulunan başvuru için gerekli evrakları (neetpro@omu.edu.tr) adresine mail atarak ve sonrasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2. katta bulunan proje ofisine şahsen gelerek, yazılı ve sözlü sınavları gerçekleştirilecektir.

Projeye kursiyer olarak başvuru yapabilecek kişilerin özellikleri;

1– 15-29 yaşları arasında işsiz ve hali hazırda eğitim almıyor olmak,
2– Samsun, Amasya, Tokat, Çorum illerinde ikamet etmek,
3– Elektrik, Elektronik, Makine, Mekatronik, Enerji ve benzeri alanlarda lisans, önlisans veya lise mezunu olmak,
4– Yukarıdaki bölümlerin haricinde projedeki eğitim faaliyetleri ile uyumlu farklı bölümlerden mezun olmak.

Adaylar Başvuru – Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasası Destek Programı ( NEET PRO ) (omu.edu.tr) bağlantısındaki formu doldurarak ve aşağıda verilen 4 adet belgeyi yükleyerek başvurularını gerçekleştirebilirler.

1- İşkur iş arayan kayıt belgesi
2- E-devlet ikametgah belgesi