Projemizin Açılış Toplantısı 27.11.2023 tarihinde gerçekleşmiştir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin başvuru sahibi olduğu Avrupa Birliği ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’nun eş finansmanıyla yürütülen AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) ‘Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler (NEET) İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO)’ kapsamında gerçekleştirilen ‘Bu Gençlik İyi İş Çıkarabilir’ adlı projemizin 27.11.2023 tarihindeki açılış toplantısına OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR, OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray TOPÇU, SAMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa AKTAŞ, İŞKUR Samsun İl Müdürü Gökhan DÜRÜMLÜ, İŞKUR Samsun İl Müdür Yardımcısı Sait GÜL, Samsun Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin ALTUNSOY, KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat LİVAOĞLU, Samsun Merkez Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakan TÜTÜNCÜOĞLU, SGK Samsun İl Müdürü Ünal KAYA, Yeşilyurt MYO Müdürü Kemal YILDIZLI, Samsun TEKNOPARK Genel Müdürü Doç. Dr. Mevlüt GÜRBÜZ, proje iştirakçileri ve çok sayıda akademisyen katılmıştır.

30.11.2023